Gratis bezorgen vanaf €50,-

Kraamcadeau of babygift voor een collega, werknemer of zakenrelatie

Kraamcadeau of babygift voor een collega of werknemer

Gezamenlijk een collega feliciteren met de geboorte van hun kleine wonder of een fijn zwangerschaps verlof wensen? Een werknemer of zakenrelatie verrassen met een Lief&leuk cadeau? Neem dan een kijkje bij onze met zorg samengestelde kant en klare kraamcadeau’s of babygifts. Wil je het cadeau op de werkvloer geven dan is het leuk om het cadeau in de giftbag te laten verpakken. Een feestje om te geven en te krijgen

Shop
Kraamcadeau-jongen-brievenbus-Clay

Brievenbus kraamcadeau of babygift

Een verrassings momentje in de brievenbus. Een lief&Leuke attentie naar een collega, werknemer of zakenrelatie versturen? Dan is een brievenbus cadeau een leuk idee. Maak het cadeau compleet met een gratis kaartje met jouw persoonlijke felicitatie of boodschap aan de kersverse of aanstaande ouders. Wat fijn is, de ontvanger hoeft niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen.

Shop

Mix en match zelf een kraamcadeau of babycadeau

Hoe leuk is het om zelf een uniek kraamcadeau of babycadeau samen te stellen. Maak een keuze uit onze vele mooie producten in de laatste trendy kleurtjes. Vul bijvoorbeeld een mom bag, boxzak of de giftbag met leuke en bruikbare producten voor de kersverse of aanstaande ouders. Een cadeau wat zeker zal verrassen.

Shop
Kraamcadeau–Universeel–Welkom-2
Romper-creme-met-naam-en-illustratie
Organic Pink Bear Tuttle-MET NAAM

Gepersonaliseerd kraamcadeau of babycadeau

Veel van onze producten kunnen worden gepersonaliseerd (bedrukt) met de naam van de baby. Dit maakt het cadeau nog persoonlijker. Bijvoorbeeld een kraamcadeau met naam, badcape met naam, romper met naam of een knuffel/speendoekje met naam van de baby. We hebben de keuze uit vele leuke lettertypes en kleuren voor de bedrukking.

Shop

Bij elke bestelling een gratis kaart voor jouw persoonlijke felicitatie aan de gelukkige ouders (to be)

Maak een keuze uit onze één van onze unieke kaartjes. Kies een tekst voor op de voorzijde van de kaart bijvoorbeeld liefs, geniet etc. en vul vervolgens jouw persoonlijke felicitatie of bericht voor op de achterzijde van de kaart, wij zorgen dat jouw boodschap mooi wordt verwerkt op de achterzijde van de kaart. De kaart is A6 formaat op ecologisch papier.

Shop je kaartje

Persoonlijke wensen of vragen?

Wij staan je graag te woord. Mail naar info@liefenleukkraamkado.nl, Whatsapp: 06-21918712 of bel 06-21918712. Wij streven ernaar om dezelfde dag jouw vraag te beantwoorden.

Bedrijven – Kraamcadeau – Babygift