Ruilen, retourneren en garantie

Retourneren

Wil je het kraamkado retour sturen? Natuurlijk geen probleem! Houd hierbij wel rekening dat het product onbeschadigd in originele verpakking zit en ongebruikt is. Testen of passen mag natuurlijk wel. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst eenvoudig retour sturen via de volgende stappen:

1. Print het retourformulier uit en vul deze volledig in.

2. Verpak de bestelling en voeg het retourformulier toe. We nemen alleen de complete de kraamkado’s retour. Let op! Retouren zonder retourformulier kunnen wij niet aannemen. Je mag de gegevens ook op een briefje schrijven. Graag je naam – adres – indien bekend ordernummer en eventuele bijzonderheden.

3. Verstuur het pakket naar onderstaand adres. De kosten en het risico hiervoor zijn voor eigen rekening. We raden je daarom aan om je zending met Track &Trace code te versturen.

Lief&leuk kraamkado
Putterweg 220
3851VG Ermelo

4. Je krijgt van ons een e-mail zodra wij je retour hebben ontvangen. Het retourbedrag wordt binnen ca. 7 dagen overgemaakt naar je bankrekening.

Let op! Gepersonaliseerde cadeaus nemen wij niet retour. Spenen kunnen na opening niet worden geretourneerd/geruild.

Retourneren van beschadigde producten & garantie

Als het bestelde artikel is beschadigd, een productiefout heeft of niet naar behoren werkt, altijd eerst contact opnemen met de klantenservice. Mail hiervoor naar klantenservice@liefenleukkraamkado.nl of bel 06-27102072. We lossen alle klachten zo goed en snel mogelijk op. De meeste klachten zijn binnen 1-7 werkdagen opgelost.

Garantie

Op alle producten van Lief&leuk kraamkado geldt een wettelijke garantie. De garantie staat in sommige gevallen bij het product vermeldt. Als er geen garantietermijn bij vermeldt staat geldt deze zolang als u redelijkerwijs bij normaal gebruik van het product mag verwachten.

Of iets wel of niet onder de garantie valt wordt door Lief&leuk kraamkado bepaald. Hierbij wordt onder andere gekeken of het normale slijtage is, een fabrieksfout of dat het product mogelijkerwijs niet is gebruikt zoals het bedoeld is. Naar garantie klachten wordt altijd in alle redelijkheid en zorgvuldigheid gekeken en doen we ons best om tot een passende oplossing te komen.

Onder de garantie valt ook dat de aangeboden producten datgene doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor de beeldvorming.. van een product van €100 mag je meer verwachten als van een product van €10

Heeft u vragen of klachten over een bepaald product mbt de garantie neem dan altijd eerst contact op met Lief&leuk kraamkado via de mail klantenservice@liefenleukkraamkado.nl of bel ons op 06-21918712