Brievenbus kraamcadeau

Een kraamcadeau direct versturen naar de ontvanger? Een jongen of meisje geboren en ben je niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan, maar je wil wel de kersverse ouders feliciteren met de kleine spruit? Dan is een brievenbus kraamcadeau een goed idee! De brievenbus kraamcadeaus worden altijd lief&Leuk verpakt en snel verzonden! Het kraamcadeau is inclusief een gratis kaartje met een unieke illustratie met jouw persoonlijke felicitatie aan de kersverse ouders. Een lieve attentie door de brievenbus.

Shop now

Kraamcadeau pakket laten bezorgen

Een kraamcadeau pakket direct laten bezorgen bij het kraamgezin. Hoera!! Een jongen of een meisje geboren en je wil de  gelukkige ouders feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter. In deze huidige tijd is het lastig om op kraamvisite te gaan om de kersverse ouders te feliciteren, daarom bezorgen wij jou zorgvuldig uitgekozen kraamcadeau pakket namens jou bij het kraamgezin thuis als postpakket.

Neem een kijkje bij onze zorgvuldig samen gestelde kraamcadeaus. De pakketten zijn in de laatste trendy kleurtjes met mooie producten! Elk kraamcadeau pakket is inclusief een gratis kaartje met jouw persoonlijke felicitatie aan het gelukkige kraamgezin. Het kraamcadeau pakket wordt Lief&Leuk verpakt en snel verzonden!

Shop now

Zelf een kraamcadeau pakket samenstellen?

Hoe leuk is het om zelf een uniek kraamcadeau samen te stellen wat aansluit op de wensen van de gelukkige ouders en natuurlijk wat jou aanspreekt! Neem een kijkje in onze shop en stel je eigen kraamcadeau samen. Voor een leuk gevuld pakket raden wij aan 3 producten uit te zoeken, maar een enkel product kan natuurlijk ook.

Elk kraamcadeau wordt lief&leuk verpakt en is inclusief een gratis kaartje met een unieke illustratie. Geef je persoonlijke felicitatie door en wij zorgen ervoor dat het mooi op de achterzijde van het kaartje wordt verwerkt.

Shop now
Get in touch

Heb je vragen?

Neem gerust contact op
Go to contact